close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Personal

  Angelica Moga
  Managerul Școlii, Inițiatorul Proiectului și Membru Fondator
  Waldorf Sophia este darul nostru către lume, o particică din contribuția noastră la evoluția omenirii. A crea “o școală în care copiii să intre când sunt mici și să iasă când sunt mari, trăind împreună ca frații” a fost dintotdeauna prezent ca impuls în viața mea. Găsesc fericire în ceea ce fac pentru lume, motiv pentru care experiența antreprenorială de peste 15 ani și lucrul cu adulții în ateliere de dezvoltare personală și schimbare comportamentală în business au constituit aperitivul acestui fel principal de astăzi. Mă bucur să pot fi de folos, să pot aduce schimbare, să pot spune “Da! Am lăsat ceva în urma mea, dincolo de averi și senzații.
  Miron Moga
  Director de Dezvoltare și Membru Fondator
  Eu am crescut în mediul Waldorf. A face o școală Waldorf este ceva natural, ține de echilibrul uman, de ritmul vieții, de întemeierea unei familii. Pentru mine Waldorf este o familie în care există o mamă, un tată, un copil. Acest mediu este unul sănătos, unde generațiile se oglindesc și viața are continuitate. Punând cărămidă lângă cărămidă, putem plasmui în prezent, viitorul. Acesta este rolul școlii, menține echilibrul vieții, echilibrul uman, iar viața se dezvoltă armonios.
  Diana Gubaș
  Membru Fondator
  Întotdeauna am fost pasionată de natură, sănătate, nutriție, spiritualitate și modalitățile prin care putem atinge idealul de minte sănătoasă într-un corp la fel de sănătos. Îmi investesc tot timpul și energia în dezvoltarea personală și documentarea pe temele care mă interesează, astfel încât să pot oferi informații valoroase celor care îmi împărtășesc viziunea. Mă motivează să stau alături de școală și să fiu fondator. Ma preocupa creșterea copilului meu și viziunea mea inspre o nouă generație, crescuta în iubire. Rezonez la maxim cu sistemul de învățământ Waldorf, unde copiii își pot descoperi cu adevărat sinele și ceea ce iubesc să facă.
  Iulian Dudiță
  Membru Fondator
  Cred cu tărie că suntem responsabili de mediul în care trăim, iar metoda cea mai bună de a avea grijă de el este să avem grijă de cum educăm copiii. În prezent sunt președintele Asociației Tot Mai Verde din Brașov și, alături de Școala Liberă Waldorf Sophia, transmitem un mesaj important, acela de a iubi natura, atât pentru binele nostru, cât și pentru cel al generațiilor următoare. Susțin principiile și valorile educației Waldorf ca fiind eficiente academic, însă și mai eficiente din punct de vedere social și practic. Copiii se dezvoltă armonios, integral, având ca scop cunoașterea de sine și dezvoltarea unei personalități, nu doar exersarea memoriei.

  Mentori

  Personal administrativ

  Angelica Moga
  Manager financiar
  Miron Moga
  Director dezvoltare
  Mădălina Săcuiu
  Manager
  Mihaela Nechitelea
  Asistent Manager
  Nagy Edith
  Secretară
  Octavian Smărăndescu
  Marketing
  Eliza Filip
  Marketing

  Personal

  Dana Șerban
  Director Educațional
  Cornelia Dediu
  Doctor
  Iulia Ciumașu
  Asistent Medical
  Timea Krizbai
  Psiholog Consilier educațional

  Personal nedidactic

  Marian Rotariu
  Administrator clădire
  Tibor Nagy
  Întreținere și aprovizionare
  Adriana Șerban
  Personal Bucătărie
  Ana-Maria Marșavela
  Lucrător Bucătărie
  Roxana Șandru-Caroli
  Lucrător bucătărie
  Gica Fundureanu
  Îngrijitoare
  Lăcrămioară Marșavela
  Îngrijitoare
  Mariana Bandi
  Îngrijitoare
  Șonțu Anișoara
  Îngrijitoare
  Cristian Ștefan Knautz
  Întreținere și reparații
  Contact Icon
  Donatii Redirecționează gratuit 3,5%
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles