close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Parteneriate

  O dezvoltare armonioasă presupune formarea de legături care să ajute atât elevii, cât și părinții în drumul lor prin viață. Școala Waldorf Sophia a dispus constant de parteneriate care să aibă un impact cât mai benefic asupra bunului demers al școlii.

  De aceea, ținem să mulțumim din inimă tuturor persoanelor și entităților ce ne-au fost aproape la bine și la greu.

  Comunicarea constantă ne-a adus mai aproape de părinți și a îmbunătățit semnificativ experiența școlară la Waldorf Sophia. Echipa de la Kinderpedia, cu care colaborăm în acest proces de fluentizare al relației dintre pedagogi, părinți și administrație, a realizat și un material de tip Studiu De Caz despre școala noastră și despre îmbinarea pedagogiei Waldorf cu noile canale de comunicare. Am discutat despre începutul de drum al Școlii Libere Waldorf Sophia, despre cum folosim Kinderpedia și unde ne este cel mai de folos și despre ce beneficii ne-a adus parteneriatul cu ei. Vă invităm cu drag și cu mândrie să urmăriți materialul realizat și să ne transmiteți prin e-mail care credeți că este cea mai eficientă metodă de comunicare dintre părinte, profesor și școală!

  Fără frică de dentist! Clinică dentară pentru copii ce folosește aparatură de ultimă generație pentru cea mai prietenoasă experiență cu igiena dentară! În prezent părinții copiilor de la Waldorf Sophia primesc vouchere de reducere în valoare de 10% pentru diferite servicii prestate la această clinică. De asemenea, vom realiza ateliere educative pentru elevi cu subiectul igienei dentare cu ajutorul specialiștilor ClassMed. Ne dorim ca elevii noștri să aibă o minte sănătoasă, dar punem preț și pe aspectele fizice ale sănătății!

  Una din prioritățile Școlii Waldorf Sophia este aceea de a stabili o legătură între oameni și natură. Vrem ca elevii să înțeleagă importanța unei lumi în care natura și viitorul sunt protejate și respectate. De aceea, împreună cu ascociața Tot Mai Verde învățăm copiii cum să recicleze, ce să facă pentru a ocroti mediul înconjurător și cum să ne punem amprenta în mod pozitiv asupra naturii.

  Ca dezvoltarea fizică a copiilor să fie completă, Waldorf Sophia a realizat un parteneriat cu clubul sportiv de înot Luna, unde copiii pot merge și practica liber sau de performanță, cu abonamente preferențiale prin voucherele

  Mai mult

  Workshop-uri de dezvoltare artistică alături de profesioniști destinate tuturor copiilor din România care își doresc o experiență inedită. Un proiect al Școlii Libere Waldorf Sophia alături de artista Claudia Pavel.

  Mai mult

  Suntem părinți de copii Waldorf din Brașov, care susținem activ și promovăm pedagogia Waldorf. Ne dorim ca din ce în ce mai mulți părinți să-i înțeleagă beneficiile și să o aleagă pentru educația propriilor copii. Ne pasă de viitorul copiilor noștri și facem posibil pentru ei altceva decât am primit noi, cel puțin la nivel de educație și pregătire pentru viață. Nu (doar) pentru job sau carieră… pentru VIAȚĂ!

  Mai mult
  Contact Icon
  Donatii Redirecționează gratuit 3,5%
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles