fbpx

Meniul săptămânii 23 aprilie – 27 aprilie

Postat pe 23 aprilie, 2018 - Școala Primară Liberă Waldorf Sophia

Luni

Mic dejun

Pâine de secară cu zacuscă și castraveți

Ceai de plante 200ml

Gustare

Fructe

Prânz

Ciorbă de legume a’ la grec 200gr/20g

Pilaf de orez cu legume sote la cuptor 150gr/50gr

Salată de murături 50gr

Gustare

Fructe

Marti

Mic dejun

Pâine de secară si orz cu unt și miere

Ceai de plante 200ml

Gustare

Fructe

Prânz

Ciorbă de fasole verde 200gr

Tocăniță de cartofi cu piept de curcan 140gr/60gr

Veg: Tocăniță de cartofi cu varză de bruxelles 140gr/60gr

Salată de sfecla roșie 50gr

Gustare

Fructe

Miercuri

Mic dejun

Terci cu mei și lapte de migdale, semințe de floarea soarelui și merișoare

Ceai de plante 200ml

Gustare

Fructe

Prânz

Supă cremă de legume și crutoane 200gr/20gr

Mămăligă cu brânză și smântână la cuptor 200gr

Veg: Morcovi baby sote cu orez 120gr/80gr

Gustare

Fructe

Joi

Mic dejun

Pâine de secară și cremă de brânză cu roșii

Ceai de plante 200ml

Gustare

Fructe(școală)

Salată de fructe(grădiniță)

Prânz

Ciorbă de legume și curcan 200gr

Veg : Ciorbă de legume 200gr

Legume sote cu ciuperci 120gr/80gr

Gustare

Fructe

Vineri

Mic dejun

Lapte de cocos cu fulgi de ovăz,stafide și miez de nucă

Ceai de plante 200ml

Gustare

Fructe

Salată de fructe(grădiniță)

Prânz

Supă de legume cu tăiței 200gr

Mazăre cu chifteluțe de legume 120gr/80gr

Gustare

Fructe