fbpx

Meniul săptămânii 18 februarie – 22 februarie

Postat pe 18 februarie, 2019 - Școala Primară Liberă Waldorf Sophia

Luni

Mic dejun

Pâine de secară cu unt de capră, sare de plante și semințe de susan, castraveți

Ceai de plante 200ml

Gustare

Fructe

Prânz

Ciorbă de legume a la grec 200gr/20gr

Paste din porumb cu brânză la cuptor 200gr

Gustare

Compot de fructe

Marti

Mic dejun

Pâine de secară cu salată de vinete, roșii

Ceai de plante 200ml

Gustare

Fructe

Prânz

Supă cremă de legume și crutoane 200gr

Linte verde cu piept de curcan 200gr

Veg: Linte verde cu legume ratatouille 200gr

Salată de sfeclă roșie

Gustare

Fructe uscate

Miercuri

Mic dejun

Terci cu mei și lapte de migdale, merișoare, miez de nucă

Ceai de plante 200ml

Gustare

Fructe

Prânz

Ciorbă de perișoare de curcan 200gr

Veg:Ciorbă de legume 200gr

Tocăniță de cartofi 200gr

Salată de varză

Gustare

Mere coapte

Joi

Mic dejun

Pâine de secară cu cremă de brânză, ardei

Ceai de plante 200ml

Gustare

Fructe

Prânz

Borș de legume și zarzavaturi 200gr

Pilaf de orez cu ostropel de curcan 200gr

Veg: Pilaf de orez cu legume și broccoli 200gr

Salată de murături

Gustare

Ștrudel cu mere de la Brutăria Mică

Vineri

Mic dejun

Lapte caju cu fulgi de ovăz, stafide și semințe de dovleac, miere

Ceai de plante 200ml

Gustare

Fructe

Prânz

Supă de legume cu tăiței 200gr

Iahnie de fasole 200gr

Salată de murături

Gustare

Fructe uscate