close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Școala Liberă Waldorf Sophia

  Ciclu gimnazial acreditat în Brașov

  Credem cu tărie că putem face o lume mai bună, începând cu primul pas, educația generațiilor viitoare. Putem să le insuflăm copiilor noștri dragostea pentru oameni și pentru natură, putem să îi sprijinim în misiunea lor de a-și fructifica darurile mai departe în lume și să fie oameni integri și armonioși.

  Școala Liberă Waldorf Sophia susține și dezvoltă individualitatea fiecărui copil prin căldura inimii, claritatea gândirii și forța acțiunii cu sens, pornind de la nevoile reale specifice fiecărei vârste. Școala Liberă Waldorf Sophia se bazează pe principiile pedagogiei Waldorf. Printr-un curriculum testat de aproape o sută de ani şi recunoscut de Ministrul Educaţiei, pedagogia Waldorf echilibrează disciplinele academice cu activităţile artistice şi practice, toate fiind bazate pe cunoaşterea şi respectarea etapelor de dezvoltare ale copilului.

  Școala Liberă Waldorf Sophia susține și dezvoltă individualitatea fiecărui copil prin căldura inimii, claritatea gândirii și forța acțiunii cu sens, pornind de la nevoile reale specifice fiecărei vârste.

  Școala Liberă Waldorf Sophia se bazează pe principiile pedagogiei Waldorf. Printr-un curriculum testat de aproape o sută de ani şi recunoscut de Ministrul Educaţiei, pedagogia Waldorf echilibrează disciplinele academice cu activităţile artistice şi practice, toate fiind bazate pe cunoaşterea şi respectarea etapelor de dezvoltare ale copilului.

  Programa Waldorf pentru V-VIII

  1. Română
  2. Matematică
  3. Istorie
  4. Geografie
  5. Fizică
  6. Chimie
  7. Biologie
  8. Muzică
  9. Euritmie
  10. Educație Fizică
  11. Educație Plastică

  Învățământul gimnazial în cadrul Școlii Libere Waldorf Sophia oferă elevilor curriculum necesar pentru pentru acumularea de informații specifice Programelor Naționale și îi pregătește pentru examene.

  Ce este diferit în cadrul pedagogiei Waldorf?

  Se pune accent pe stârnirea curiozității elevilor pentru cunoaștere, informațiile sunt transmise în mod practic, distractiv și frumos, astfel încât elevii să înțeleagă și să acumuleze cu ușurință toate tainele învățăturii.

  Contact Icon
  Donatii Redirecționează gratuit 3,5%
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles