fbpx

Echipa

Simona Ivasciuc

Profesoară afterschool

A absolvit Facultatea de Știinte Economice, specializarea Economia Turismului și Serviciilor din cadrul Universității Transilvania Brașov. A urmat studii post-universitare cât și doctorale în domeniul Marketingului.

“Am găsit aici un loc plin de armonie si frumos, atât ȋn simțiri cat și ȋn gânduri, care a răspuns aspirațiilor mele legate de educația copiilor. Am îmbrățișat cu entuziasm pedagogia Waldorf, în care mă regăsesc ca principii și interacțiune cu copiii. Fiecare zi in scoală este o noua provocare dar si o ocazie de a mă reconecta cu universul copilăriei.

„Când muncești, joaca-te!” este unul dintre citatele mele preferate, iar, aici, la Scoală Libera Waldorf Sophia, poate fi ușor transformat ȋn:„Când înveți, joacă-te!””

Dan Mateescu

Profesor afterschool

Iubitor de naturã, sport şi geografie, alãturi de anumite cursuri şi experienţe profesionale, a absolvit Facultatea de Ştiinte Economice, specializarea ”Geografia turismului” din cadrul Universitãţii “Dunãrea de Jos” Galaţi susţinând licenţa la Universitatea de Geografie Bucureşti.
Pasiunea pentru gastronomie a îmbogãţit-o tot prin experienţe profesionale şi studii în domeniu, alãturi de un master finalizat la Universitatea Transilvania Braşov, Facultatea de Turism şi Alimentaţie Publicã, specializarea “Eco-bio tehnologii agro-turistice”.

În decursul timpului, am conştientizat cã este necesar sã-ţi dezvolţi prin educaţie şi autoeducaţie o bazã de abilitãţi prin care, în viaţa de zi cu zi sã poţi obţine “rezultatul corect” în raport cu sistemul lumii reale construit din confruntãri, negocieri, compromisuri şi strategii.
Ca pedagog şcolar (after-school) am bucuria de a primi energia şi puterea elevilor ca eu sã pot transmite şi oferi cunoştinţele şi priceperea mea cãtre aceştia.

“ Între o panã şi o pasãre, cel câştigat este acela care a reuşit sã înveţe sã zboare. “

Paula Baciu

Profesoară afterschool

A absolvit Facultatea de psihologie și Științele educației din cadrul Universității Transilvania Brașov, specializarea Psihologie. Urmează un modul de formare în pedagogia Waldorf la București.
“Am răspuns cu promptitudine și interes la invitația unei bine prietene de a mă alătura echipei Waldorf din Brașov.
Curs după curs, zi după zi, trăire după trăire am certitudinea că sunt omul potrivit la locul potrivit printre oameni potriviți, deoarece cu toții avem același scop: sa oferim tinerelor generații un mediu fertil pentru a dezvolta claritate in gândire, cordialitate in simțire și acțiune cu sens în lume.”

Roxana Țibelea

Profesoară afterschool

A studiat la Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității Transilvania din Brașov la specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar. A urmat cursuri masterale în Consiliere Școlară și Vocațională la Universitatea Transilvania din Brașov.

,,Orice fac, fac cu inima deschisă către copii. Iubesc copiii, iar ei simt când ești sincer și o faci pentru ei. De aceea, copiii rețin peste ani, cum i-ai făcut să se simtă…ceea ce ești tu cu adevărat.”

AFTERSCHOOL

Program 12:30 - 17:00
 • Recreerea și refacerea copiilor după orele de curs, cât și supravegherea și sprijinul pentru efectuarea temelor, în cazul copiilor de la alte şcoli
 • Programul de după-amiază include zilnic timp petrecut în aer liber, cât și anumite activități extracurriculare, care pot fi schimbate/alternate, precum ateliere de pictură, jocuri sociale, gastronomie, meșteșugul hârtiei, modelaj, jocuri de mișcare, artă dramatică, muzică, meșteșuguri textile.
 • Masa de prânz (15 lei/ zi)
 • Gustarea de după-masă

Taxa afterschool

AFTERSCHOOL
Pret:
150 Euro + costul mesei + transport
Interval Orar:
8:00 - 17:00

Înscriere afterschool

Procedura de înscriere

 1. Are loc o discuţie cu părinţii, în care vă vor fi explicate aspecte care ţin de pedagogia Waldorf şi vi se oferă informaţii detaliate cu privire la aspectele administrative şi organizatorice care ţin de şcolarizare.
 2. Se completează această cerere de înscriere şi se prezintă documentele necesare depunerii cererii de înscriere.

Documente necesare

 1. Copie a certificatului de naştere al copilului
 2. Copie a actelor de identitate ale părinţilor/ tutorelui
 3. În cazul în care părinţii sunt divorţaţi, copie a documentului care certifica cine este tutorele legal al copilului
 4. Dovada achitării taxei de înscriere
 5. Fişa medicală a copilului şi adeverinţă de la medicul de familie pentru intrarea în colectivitate

Înscrie-ți copilul chiar acum!

Detalii
0727 78 04 55 Inscrieri si Informatii Generale