Echipa

Dan Mateescu

Profesor afterschool

Iubitor de naturã, sport şi geografie, alãturi de anumite cursuri şi experienţe profesionale, a absolvit Facultatea de Ştiinte Economice, specializarea ”Geografia turismului” din cadrul Universitãţii “Dunãrea de Jos” Galaţi susţinând licenţa la Universitatea de Geografie Bucureşti.
Pasiunea pentru gastronomie a îmbogãţit-o tot prin experienţe profesionale şi studii în domeniu, alãturi de un master finalizat la Universitatea Transilvania Braşov, Facultatea de Turism şi Alimentaţie Publicã, specializarea “Eco-bio tehnologii agro-turistice”.

În decursul timpului, am conştientizat cã este necesar sã-ţi dezvolţi prin educaţie şi autoeducaţie o bazã de abilitãţi prin care, în viaţa de zi cu zi sã poţi obţine “rezultatul corect” în raport cu sistemul lumii reale construit din confruntãri, negocieri, compromisuri şi strategii.
Ca pedagog şcolar (after-school) am bucuria de a primi energia şi puterea elevilor ca eu sã pot transmite şi oferi cunoştinţele şi priceperea mea cãtre aceştia.

“ Între o panã şi o pasãre, cel câştigat este acela care a reuşit sã înveţe sã zboare. “

Roxana Glancz

Profesoară afterschool

Absolventă a Universității “Transilvania” , Facutatea de Psihologie și Științele Educației, în prezent urmează cursurile de educatori Waldorf de la București.

Apreciez cu adevărat felul în care în Școala Waldorf se respectă treptele dezvoltării naturale ale copiilor și abordarea artistică a actului educativ. Este ceea ce m-a atras de la început și am avut ocazia să observ felul în care copiii primesc acest dar. Sunt mai fericiți, liberi fiind să-și dezvolte și manifeste individualitatea, acest lucru permițând o formare în timp a unei persoane cât mai complete din toate punctele de vedere.”

AFTERSCHOOL

Program 12:30 - 17:00
 • Recreerea și refacerea copiilor după orele de curs, cât și supravegherea și sprijinul pentru efectuarea temelor, în cazul copiilor de la alte şcoli
 • Programul de după-amiază include zilnic timp petrecut în aer liber, cât și anumite activități extracurriculare, care pot fi schimbate/alternate, precum ateliere de pictură, jocuri sociale, gastronomie, meșteșugul hârtiei, modelaj, jocuri de mișcare, artă dramatică, muzică, meșteșuguri textile.
 • Masa de prânz (15 lei/ zi)
 • Gustarea de după-masă

Taxa afterschool

AFTERSCHOOL
Pret:
Exprimate în euro în curs de definitivare + costul mesei + transport
Interval Orar:
8:00 - 17:00

Înscriere afterschool

Procedura de înscriere

 1. Are loc o discuţie cu părinţii, în care vă vor fi explicate aspecte care ţin de pedagogia Waldorf şi vi se oferă informaţii detaliate cu privire la aspectele administrative şi organizatorice care ţin de şcolarizare.
 2. Se completează această cerere de înscriere şi se prezintă documentele necesare depunerii cererii de înscriere.

Documente necesare

 1. Copie a certificatului de naştere al copilului
 2. Copie a actelor de identitate ale părinţilor/ tutorelui
 3. În cazul în care părinţii sunt divorţaţi, copie a documentului care certifica cine este tutorele legal al copilului
 4. Dovada achitării taxei de înscriere
 5. Fişa medicală a copilului şi adeverinţă de la medicul de familie pentru intrarea în colectivitate

Înscrie-ți copilul chiar acum!

Detalii
0727 78 04 55 Inscrieri si Informatii Generale