Susținători

În timp ne-au fost aproape și au contribut la creșterea noastră

ADINA ROMAN ȘI PETER LAZEA

Witkeen este un proiect umanitar și educațional desfășurat de către susținătorii noștri Adina și Peter Lazea care a luat naștere din nevoile, pasiunea și o puternică dorință de schimbare în bine a lumii.


Misiunea acestui proiect, de al cărui suport a beneficiat și școala noastră, este aceea de a crea și de a sprijini diferite proiecte educaționale și umanitare care acoperă nevoile de bază și de asemenea nevoile spirituale ale ființelor umane.

Pentru mai multe informații îi puteți găsi pe site-ul lor http://www.witkeen.com


 

 Iona Stichting este o organizație internațională pentru donatori, aplicanți, studenți, artiști, furnizori și prieteni de pretutindeni care sunt interesați de inovație, cultură și antropozofie.

Misiunea lor este aceea de a susține și de a dezvolta inițiative caritabile care își doresc să dezvolte sau să ofere îmbunătățiri la nivel social, cultural sau spiritual și de asemenea aceștia sunt de părere că ideile bune nu trebuie să fie limitate de granițe.


Pentru mai multe informații îi puteți găsi pe site-ul lor http://www.iona.nl/


 

Prieteni educației Waldorf sprijină școli, grădinițe cât și instituțiile educaționale curative și proiecte sociale din toată lumea din anul 1976. Până acum mai mult de 600 de proiecte au beneficiat de suportul lor. Printre ele se numără și al nostru deoarece ei ne-au sprijinit anual cu donații pentru dotarea cu mobilier, electrocasnice sau formarea dascălilor.

Pentru mai multe informații îi puteți găsi pe site-ul lor

https://www.freunde-waldorf.de/en/home/