Școala Părinților

Şcoala Părinţilor

Dragi părinţi şi prieteni ai pedagogiei Waldorf,

Vă invităm la Şcoala Părinţilor cu tema "Provocările pedagogiei Waldorf la 100 de ani de la fondare" eveniment ce se va desfăşura în data de 30 ianuarie 2019, ora 17:30, în sala festivă.

Subiectul acestei întâlniri este legată de faptul că suntem în anul centenar, 100 de ani de la fondarea primei şcoli Waldorf din lume. Astfel ne vom axa pe caracteristicile pedagogiei Waldorf din punct de vedere al misiunii educaţionale a şcolii, curricula, modul de predare şi de învăţare şi modalitatea prin care putem aplica această pedagogie prin tehnici de parenting.

Invitatul nostru este prof.John Byrde. Născut şi crescut în Anglia, a absolvit Universitatea Leeds şi a devenit pedagog curativ în şcoala Camphill Rudolf Steiner din Scoţia. Experienţa în domeniu este de peste 30 de ani, timp în care a susţinut fondarea mai multor şcoli Waldorf din ţară şi din lume.

Prima lui vizită în România a fost în 1990 în calitate de docent în cadrul Seminarului de formare Waldorf. Prin contribuţia lui s-au născut iniţiativele Waldorf din Urlaţi, Simeria şi Bucureşti.

Contribuţia de participare este 30 ron. Aceasta nu se aplică părinţilor din şcoala şi grădiniţa noastră.
Vă aşteptăm în număr cât mai mare alături de noi !
Zi bună tuturor !  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *