Meniu

Meniul săptămânii 26 februarie – 2 martie

LUNI

Mic dejun:

Pâine de secara cu unt și miere, miez de nucă

Ceai de plante 200ml


Gustare:

Fructe


Prânz:

Ciorbă de legume a la grec 200gr

Orez sârbesc cu broccoli la cuptor 120gr/80gr

Salată de murături asortate 50gr


Gustare:

Fructe

MARȚI

Mic dejun:

Pâine de secara și orz cu pastă de năut și castraveți

Ceai de plante 200ml


Gustare:

Fructe


Prânz:

Ciorbă de fasole galbena păstai 200gr

Cartofi la cuptor cu verdeață și friptură de curcan 120gr/80 gr

Veg:Cartofi la cuptor cu verdeață și sote de legume 120gr/80 gr

Salată de sfecla roșie 50gr


Gustare:

                    Fructe                    

MIERCURI

Mic dejun:

Terci cu mei și lapte de migdale, merișoare și pudră carob

Ceai de plante 200ml


                     Gustare:                      

Fructe


Prânz:

Supă cremă de legume și crutoane 200gr/20gr

Paste cu brânză la cuptor 200gr


Gustare:

Mere coapte

JOI

Mic dejun:

Pâine de secară cu cremă de brânză și ardei

Ceai de plante 200ml


Gustare:

Salată de fructe 250gr (grădiniță)

Fructe(școala)


Prânz:

Borș de legume și zarzavaturi 200gr

Mazăre cu piept de curcan 120gr/80gr

Veg:Mazăre cu dovlecei pane la cuptor 120gr/80gr


Gustare:

Fructe

VINERI

Mic dejun:

Lapte de cocos cu fulgi de ovăz, stafide și goji

Ceai de plante 200ml


Gustare:

Salată de fructe 250gr(grădiniță)

Fructe(școală)


Prânz:

Supă de legume cu fidea 200gr

Cartofi gratinați 200gr

Veg:Cartofi la cuptor cu ratatouille de legume 120gr/80gr


Gustare:

Fructe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *