Meniu

Meniul săptămânii 25 februarie – 01 martie

LUNI

Mic dejun:

Pâine de secară cu unt și miere

Ceai de plante 200ml


Gustare:

Fructe


Prânz:

Supă cremă de cartofi și crutoane 200gr

Paste din porumb cu brânză la cuptor 200gr

Veg: Paste din porumb cu legume și sos de roșii 200gr


Gustare:

Compot de fructe

MARŢI

Mic dejun:

Pâine de secară cu pastă de năut, roșii

Ceai de plante 200ml


Gustare:

Fructe


Prânz:

Ciorbă de legume a la grec  200gr

Tocăniță de curcan cu  legume 200gr

Veg:Tocăniță de legume 200gr

Salată de murături 50gr


Gustare:

Banane                  

                       

MIERCURI

Mic dejun:

Terci cu mei și lapte de migdale, merișoare, semințe de susan

Ceai de plante 200ml


Gustare:                      

Fructe


Prânz:

Supă cremă de legume și crutoane 200gr/20gr

Pilaf de orez cu broccoli

Salată de sfeclă roșie 200gr


Gustare:

Cartofi copți cu sare de plante

JOI

Mic dejun:

Pâine de secară cu pastă de măsline, ardei capia

Ceai de plante 200ml


Gustare:

Fructe


Prânz:

Borș de legume și zarzavaturi 200gr

Chifteluțe de curcan și cartofi dulci la cuptor 150gr/50gr

Veg : Chifteluțe de legume și cartofi dulci la cuptor 150gr/50gr

Salată de varză


Gustare:

Merdenea de la Brutăria Mică

VINERI

Mic dejun:

Lapte caju cu fulgi de ovăz, stafide, fulgi de quinoa

Ceai de plante 200ml


Gustare:

Fructe


Prânz:

Supă de legume cu găluște 200gr

Iahnie de fasole cu murături 200gr


Gustare:

Fructe uscate(nuci, curmale)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *