Meniu

Meniul săptămânii 23 aprilie – 27 aprilie

LUNI

Mic dejun:

Pâine de secară cu zacuscă și castraveți

Ceai de plante 200ml


Gustare:

Fructe


Prânz:

Ciorbă de legume a’ la grec 200gr/20g

Pilaf de orez cu legume sote la cuptor 150gr/50gr

Salată de murături 50gr


Gustare:

Fructe

MARȚI

Mic dejun:

Pâine de secară si orz cu unt și miere

Ceai de plante 200ml


Gustarea:

Fructe


Prânz:

Ciorbă de fasole verde 200gr

Tocăniță de cartofi cu piept de curcan 140gr/60gr

Veg: Tocăniță de cartofi cu varză de bruxelles 140gr/60gr

Salată de sfecla roșie 50gr


Gustare:

Fructe    

MIERCURI

Mic dejun:

Terci cu mei și lapte de migdale, semințe de floarea soarelui și merișoare

Ceai de plante 200ml


                        Gustare:                       

Fructe


Prânz:

Supă cremă de legume și crutoane 200gr/20gr

Mămăligă cu brânză și smântână la cuptor 200gr

Veg: Morcovi baby sote cu orez 120gr/80gr


Gustare:

Fructe

JOI

Mic dejun:

Pâine de secară și cremă de brânză cu roșii

Ceai de plante 200ml


Gustare:

Fructe(școală)

Salată de fructe(grădiniță)


Prânz:

Ciorbă de legume și curcan 200gr

Veg : Ciorbă de legume  200gr

Legume sote cu ciuperci 120gr/80gr


Gustare:

Fructe

VINERI

Mic dejun:

Lapte de cocos cu fulgi de ovăz,stafide și miez de nucă

Ceai de plante 200ml


Gustare:

Fructe

Salată de fructe(grădiniță)


Prânz:

Supă de legume cu tăiței 200gr

Mazăre cu chifteluțe de legume 120gr/80gr


Gustare:

Fructe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *