Meniu

Meniul săptămânii 21 mai – 25 mai

LUNI

Mic dejun:

Pâine de secară cu unt și miere

Ceai de plante 200ml


Gustare:

Fructe


Prânz:

Supă  cremă de cartofi și crutoane 200gr/20gr

Orez sârbesc cu broccoli 200gr

Salată de sfeclă roșie 50gr


Gustare:

Fructe

MARȚI

Mic dejun:

Păine de secară și orz cu pastă de măsline, roșii

Ceai de plante 200ml


Gustarea:

Fructe


Prânz:

Ciorbă de fasole boabe 200gr

Ostropel cu piept de curcan 200gr

Veg: Hummus tabouleh 100/50gr

Salată de castraveți 50gr


Gustare:

Fructe

MIERCURI

Mic dejun:

Terci cu mei și lapte de migdale, merișoare, semințe de floarea soarelui, carob

Ceai de plante 200ml


                         Gustare:                       

Fructe


Prânz:

Supă cremă de legume și crutoane 200gr/20gr

Paste cu legume și sos de roșii 200gr


Gustare:

Fructe

JOI

Mic dejun:

Pâine de secară cu pastă de năut și castraveți

Ceai de plante 200ml


Gustare:

Salată de fructe(gradiniță)

Fructe(școală)


Prânz:

Ciorbă țărănească de legume 200gr

Cartofi la cuptor cu file de șalău 120gr/80gr

Veg : Cartofi la cuptor cu legume sote 120gr/80gr

Salată de varză 50gr


Gustare:

Fructe

VINERI

Mic dejun:

Lapte de cocos cu fulgi de ovăz, stafide si miez de nucă

Ceai de plante 200ml


Gustare:

Salată de fructe(gradiniță)

Fructe(școală)


Prânz:

Supă de legume cu găluște 200gr

Ciulama de ciuperci și mămăliguță 120gr/80gr

Veg:Fasole verde sote cu  mămăliguță 120gr/80gr


Gustare:

Fructe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *