Meniu

Meniul săptămânii 19 februarie – 23 februarie

LUNI

Mic dejun:

Pâine de secară cu unt și sare de plante cu castraveți

Ceai de plante 200 ml


Gustare:

Fructe


Prânz:

Supă crema de morcovi și crutoane

Orez cu legume și ciuperci

Salată de muraturi asortate


Gustare:

Fructe

MARȚI

Mic dejun:

Pâine de secară și orz cu salată de vinete și roșii

Ceai de plante 200 ml


Gustarea:

Fructe


Prânz:

Ciorba țăranească de legume

Cartofi natur cu file de șalău

Veg: Cartofi natur cu legume sote

Salată de sfeclă roșie


Gustare:

Mere coapte

MIERCURI

Mic dejun:

Terci cu mei și lapte de migdale cu merișoare și

semințe de floarea soarelui

Ceai de plante 200 ml


Gustare:                       

Fructe


Prânz:

Supă cremă de legume și crutoane

Paste cu legume și sos de roșii


Gustare:

Fructe

 

JOI

Mic dejun:

Pâine de secară cu unt, ouă și ardei

Ceai de plante 200 ml


Gustare:

Salată de fructe(grădiniță)

Fructe(școală)


Prânz:

Ciorbă de fasole boabe

Sote de spanac cu piept de curcan la tavă

Veg: Sote de spanac cu legume mexicane


Gustare:

Fructe

VINERI

Mic dejun:

Lapte de cocos cu fulgi de ovăz, stafide și pudră carob

Ceai de plante 200 ml


Gustare:

Salată de fructe(grădiniță)

Fructe(școală)


Prânz:

Supă de legume cu găluște

Fasole verde sote cu mămăliguță


Gustare:

Fructe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *