Meniu

Meniul săptămânii 18 februarie – 22 februarie

LUNI

Mic dejun:

Pâine de secară cu unt de capră, sare de plante și semințe de susan, castraveți

Ceai de plante 200ml


Gustare:

Fructe


Prânz:

Ciorbă de legume a la grec 200gr/20gr

Paste din porumb cu brânză la cuptor 200gr


Gustare:

Compot de fructe

MARŢI

Mic dejun:

Pâine de secară cu salată de vinete, roșii

Ceai de plante 200ml


Gustare:

Fructe


Prânz:

Supă cremă de legume și crutoane 200gr

Linte verde cu piept de curcan 200gr

Veg: Linte verde cu legume ratatouille 200gr

Salată de sfeclă roșie


Gustare:

Fructe uscate

MIERCURI

Mic dejun:

Terci cu mei și lapte de migdale, merișoare, miez de nucă

Ceai de plante 200ml


Gustare:                      

Fructe


Prânz:

Ciorbă de perișoare de curcan 200gr

Veg:Ciorbă de legume 200gr

Tocăniță de cartofi 200gr

Salată de varză


Gustare:

Mere coapte

JOI

Mic dejun:

Pâine de secară cu cremă de brânză, ardei

Ceai de plante 200ml


Gustare:

Fructe


Prânz:

Borș de legume și zarzavaturi 200gr

Pilaf de orez cu ostropel de curcan 200gr

Veg: Pilaf de orez cu legume și broccoli 200gr

Salată de murături


Gustare:

Ștrudel cu mere de la Brutăria Mică

VINERI

Mic dejun:

Lapte caju cu fulgi de ovăz, stafide și semințe de dovleac, miere

Ceai de plante 200ml


Gustare:

Fructe


Prânz:

Supă de legume cu tăiței 200gr

Iahnie de fasole 200gr

Salată de murături


Gustare:

Fructe uscate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *