Meniu

Meniul săptămânii 16 aprilie – 20 aprilie

LUNI

Mic dejun:

Pâine de secară cu unt și sare de plante, castraveți

Ceai de plante 200ml


Gustare:

Fructe


Prânz:

Ciorbă de legume a la grec 200gr

Orez cu legume și ciuperci 120gr/80gr

Salată de sfeclă roșie 50gr


Gustare:

Fructe

MARȚI

Mic dejun:

Pâine de secară și orz cu pastă de năut și turmeric cu roșii

Ceai de plante 200ml


Gustare:

Fructe


Prânz:

Ciorbă de fasole galbenă păstăi 200gr

Cartofi la cuptor cu verdeață și friptură de curcan 120gr/80 gr

Veg: Cartofi la cuptor cu verdeață și sote de legume 120gr/80 gr

Salată de sfeclă roșie 50gr


Gustare:

Fructe    

MIERCURI

Mic dejun:

Terci cu mei și lapte de migdale, merișoare, semințe de floarea soarelui

Ceai de plante 200ml


                     Gustare:                       

Fructe


Prânz:

Supă cremă de legume și crutoane 200gr/20gr

Paste cu brânză la cuptor 200gr


Gustare:

Fructe

JOI

Mic dejun:

Pâine de secară cu salată de vinete și ardei

Ceai de plante 200ml


Gustare:

Salată de fructe 250gr (grădiniță)

Fructe(școală)


Prânz:

Borș de legume și zarzavaturi 200gr

Mâncărică de mazăre cu piept de curcan 150gr/50gr

Veg : Mâncărică de mazăre cu dovlecei grill la cuptor 150gr/50gr


Gustare:

Fructe

VINERI

Mic dejun:

Lapte de cocos cu fulgi de ovăz, stafide și goji

Ceai de plante 200ml


Gustare:

Salată de fructe 250gr(gradiniță)

Fructe(școală)


Prânz:

Supă de legume cu fidea 200gr

Linte roșie cu ratatouille de legume 200gr

Salată de castraveți murați


Gustare:

Fructe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *