Meniu

Meniul săptămânii 14 mai – 18 mai

LUNI

Mic dejun:

Pâine de secară cu zacuscă și castraveți

Ceai de plante 200ml


Gustare:

Fructe


Prânz:

Ciorbă de legume a’ la grec 200gr/20g

Pilaf de orez cu legume sote la cuptor 150gr/50gr

Salată de castraveți 50gr


Gustare:

Fructe

MARȚI

Mic dejun:

Pâine de secară și orz cu unt și sare de plante și ardei

Ceai de plante 200ml


Gustarea:

Fructe


Prânz:

Ciorbă de fasole verde 200gr

Tocăniță de cartofi cu piept de curcan 140gr/60gr

Veg: Tocăniță de cartofi cu varză de bruxelles 140gr/40gr

Salată de sfecla roșie 50gr


Gustare:

         Fructe          

MIERCURI

Mic dejun:

Terci cu mei și lapte de migdale, semințe de floarea soarelui, merișoare, goji

Ceai de plante 200ml


                        Gustare:                       

Fructe


Prânz:

Supă cremă de legume și crutoane 200gr/20gr

Mămăligă cu brânză și smântână la cuptor 200gr

Veg : Morcovi baby sote cu orez 120gr/80gr


Gustare:

Fructe

JOI

Mic dejun:

Pâine de secară și cremă de branză, roșii

Ceai de plante 200ml


Gustare:

Fructe (școală)

 Salată de fructe (gradiniță)


Prânz:

Borș de legume  200gr

Paste cu sos de roșii și curcan 120gr/80gr

Veg : Paste cu sos de roșii și legume 120gr/80gr


Gustare:

Fructe

VINERI

Mic dejun:

Lapte de cocos cu fulgi de ovăz, stafide și miez de nucă

Ceai de plante 200ml


Gustare:

Fructe(școală)

Salată de fructe(gradiniță)


Prânz:

Supă de legume cu tăiței 200gr

Mazăre cu chifteluțe de legume 120gr/80gr


Gustare:

Fructe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *