Meniu

Meniul săptămânii 14 ianuarie – 18 ianuarie

LUNI

Mic dejun:

Pâine de secară cu unt de capră și gem de căpșuni

Ceai de plante 200ml


Gustare:

Fructe


Prânz:

Supă de legume cu găluște 200gr

Cartofi la cuptor cu file de șalău 200gr

Veg : Cartofi la cuptor cu sote de legume


Gustare:

Compot de fructe

MARŢI

Mic dejun:

Pâine de secară cu zacuscă

Ceai de plante 200ml


Gustare:

Fructe


Prânz:

Supă cremă de legume și crutoane 200gr/20gr

Mâncărică de mazăre cu piept curcan 200gr

Veg: Mâncărică de mazăre 200gr

Salată de murături 50gr


Gustare:

Pâine de secară cu miere    

MIERCURI

Mic dejun:

Terci cu mei și lapte de migdale, merișoare, miez de nucă, mix de semințe

Ceai de plante 200ml


Gustare:                      

Fructe


Prânz:

Ciorbă de fasole galbenă păstăi 200gr/20gr

Mămăliguță cu brânză și smântână 200gr

Veg :Hummus tabouleh cu lipie


Gustare:

Mere coapte

JOI

Mic dejun:

Pâine de secară cu unt de capră și ouă de prepeliță, castraveți

Ceai de plante 200ml


Gustare:

Fructe


Prânz:

Supă de roșii cu tăiței 200gr/20gr

Pilaf de orez cu piept de curcan la cuptor 150gr/50gr

Veg : Pilaf de orez cu legume și broccoli sote150gr/50gr

Salată de varză


Gustare:

Ștrudel cu mere de la Brutăria Mică

VINERI

Mic dejun:

Lapte caju cu fulgi de ovăz, stafide și semințe de floarea soarelui

Ceai de plante 200ml


Gustare:

Fructe


Prânz:

Ciorbă  de fasole boabe  200gr

Paste din porumb cu legume și sos de pellati 200gr


Gustare:

Fructe uscate(curmale, nuci, smochine)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *