Meniu

Meniul săptămânii 12 martie – 16 martie

LUNI

Mic dejun:

Pâine de secară cu unt și sare de plante, castraveți

Ceai de plante 20 ml


Gustare:

Fructe


Prânz:

Supă  cremă de morcovi și crutoane

Orez cu legume și ciuperci

Murături asortate


Gustare:

Fructe

MARȚI

Mic dejun:

Pâine de secară și orz cu salată de vinete și roșii

Ceai de plante 20 ml


Gustarea:

Fructe


Prânz:

Ciorbă țărănească de legume

Cartofi natur cu file de șalău

Veg: Cartofi natur cu legume sote

Salată de sfeclă roșie


Gustare:

Mere coapte

MIERCURI

Mic dejun:

Terci cu mei și lapte de migdale, merișoare și semințe de chia

Ceai de plante 200 ml


Gustare:                 

Fructe


Prânz:

Supă cremă de legume și crutoane

Paste cu legume și sos de roșii


Gustare:

Fructe

 

 

 

 

 

JOI

Mic dejun:

Pâine de secară cu unt, ouă și ardei

Ceai de plante 200 ml


Gustare:

Salată de fructe(gradiniță)

Fructe(școală)


Prânz:

Ciorbă de fasole boabe

Sote de spanac cu piept de curcan la tavă

Veg :Sote de spanac cu legume mexicane


Gustare:

Fructe

VINERI

Mic dejun:

Lapte de cocos cu fulgi de ovăz, stafide și pudră carob

Ceai de plante 200 ml


Gustare:

Salată de fructe(gradinița)

Fructe(școala)


Prânz:

Supă de legume cu galuște

Fasole verde sote cu mămăliguță


Gustare:

   Fructe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *