Echipa

Educatoare grupa căsuța piticilor

 

A urmat Facultatea de Muzică, specializarea Interpretare muzicală canto din cadrul Universității Transilvania Brașov. În prezent urmează cursurile seminarului de Educatoare Waldorf din București.

"Educația sănătoasă este pentru copil ca o fundație puternică pentru o casă. Un om matur, responsabil, independent și conectat la realitatea din jurul lui crește dintr-un copil sănătos din punct de vedere fizic, sufletesc și spiritual. Grădinița, este prima treaptă din educația copilului unde este necesară mai mult ca oricând, o fundație puternică pentru adultul ce va deveni. În acest sens în fiecare zi lucrez alături de cei mici pentru a îi ajuta în dezvoltarea lor ca indivizi."

 

 

 

valerica ambrus

annabella neziru

Educatoare grupa căsuța piticilor

Este absolvent Waldorf. A urmat Facultatea de Psihologie - Pedagogie din Brașov, specializarea Psihologie -  Pedagogie din cadrul Universității "Spirul Haret" București. În prezent urmează cursurile seminarului de Educatoare Waldorf din Cluj Napoca.

"Pasiunea mea pentru educație a început cu mult timp în urmă, factorul decisiv care m-a purtat spre acest domeniu fiind cei 11 ani petrecuți într-o școală Waldorf care pentru mine au fost o călătorie fascinantă spre descoperirea și formarea mea ca om. Îmi aduc și acum aminte cu placere că niciodată nu am învățat pentru că “trebuie” ci tot timpul am făcut-o din placere...totul era ușor și firesc, nimic nu era complicat...era un joc minunat de cunoaștere și descoperire și tot timpul îmi doream mai mult."

 

educatoare grupa razele soarelui

A urmat Facultatea de Litere, specializarea Studii Americane cât și masterul în cadrul facultății de Sociologie și Comunicare, specializarea Gestiunea și dezvoltarea resursei umane ambele din cadrul Universității "Transilvania" Brașov. Totodată a urmat masterul Managementul resurselor umane din cadrul Universitatăți Paris II din Franța. În prezent urmează cursurile seminarul de Educatoare Waldorf din Cluj Napoca.

"Dacă scopul fiecărui om este de a se înălța sufletește cât mai aproape de divinitate atunci copiii sunt cei mai buni ghizi și profesori ai noștri. Ei sunt cei care ne educă pe noi și suntem binecuvântați că avem șansa de a crește împreună cu ei în această comunitate."

ioana bota

carmen filip

educatoare grupa razele soarelui

 

A urmat Facultatea de Geografie, specializarea Geografie din cadrul Universității "Spirul Haret" din București. În prezent urmează cursurile seminarului de Educatoare Waldrof din București.

"Iubesc copii și fiecare zi petrecută alături de ei în grădinița Waldorf Sophia este o zi petrecută cu drag care pune în valoare principile pedagogiei Waldorf."

tarsita murzea

Educatoare grupă program de după amiază

 

A urmat Facultatea de Psihologie și Pedagogie Brașov, specializarea Psiholigie în cadrul Universității "Spirul Haret" din București. În prezent urmează cursurile seminarului de Educatoare Waldorf Cluj Napoca.

"M-am regăsit cu toată ființa mea în pedagogia Waldorf iar aceasta a venit spre mine ca un răspuns la multe căutări interioare. Răspunsul găsit a fost că mai presus de toate pedagogia în esența ei reprezintă o artă de a fi. De a fi conectați la ceea ce este esențial în ființa noastră, să ne conectăm la acel lucru, să lucrăm asupra lui și doar atunci o să reușim să devenim pentru copiii care vin spre noi călăuze în drumul lor spre viață. Pedagogia Waldorf reprezintă un mod de viață centrat pe schimbare și creștere iar fiecare membru al acestei familii aduce în esența lui un impuls pentru viața comunității din care face parte."

profesor de euritmie

Euritmist și artist plastic, educator prenatal și educator Waldorf. Activ ca și artist și profesor de euritmie ca disciplină de bază , fiind unul dintre conferențiari și docenți ai asociației EPHES. 

"Educația este singura cale să schimbi realmente ceva în lume. Educația este o opera de artă. O operă de artă care însă se desfășoară întâi în spațiu dar se desfășoară mai ales în timp. Așa cum un grădinar știe că dacă vrea să aibă recoltă e nevoie să pună la vremea potrivită în pământ fiecare sămânță, la fel un pedagog trebuie să știe când sădește în viitorii oameni ce și mai ales să anticipeze cum va reverbera munca sa în timp, spre ce va conduce. Eu mă consider un grădinar de suflete. Le sădesc și le îngrijesc și apoi le văd luându-și propria cărare. Uneori mă trezesc parcă de nicăieri la ușă cu câte un coș cu fructe. Nu știu cine le lasă dar știu din ce sămânță se trag."

 

alexandru bugnariu