Echipa noastră

Angelica și Miron Moga

Angelica Moga - Managerul școlii, inițiatorul proiectului și membru fondator

"Waldorf Sophia este darul nostru către lume, o particică din contribuția noastră la evoluția omenirii. A crea "o școală în care copiii să intre când sunt mici și să iasă când sunt mari, trăind împreună ca frații" a fost dintotdeauna prezent ca impuls în viața mea. Găsesc fericire în ceea ce fac pentru lume, motiv pentru care experiența antreprenorială de peste 15 ani și lucrul cu adulții în ateliere de dezvoltare personală și schimbare comportamentală în business au constituit aperitivul acestui fel principal de astăzi. Mă bucur să pot fi de folos, să pot aduce schimbare, să pot spune "Da! Am lăsat ceva în urma mea, dincolo de averi și senzații."

Miron Moga - Director de dezvoltare și membru fondator

"Eu am crescut în mediul Waldorf. A face o școală Waldorf este ceva natural, ține de echilibrul uman, de ritmul vieții, de întemeierea unei familii. Pentru mine Waldorf este o familie în care există o mamă, un tată, un copil. Acest mediu este unul sănătos, unde generațiile se oglindesc și viața are continuitate. Punând cărămidă lângă cărămidă, putem plasmui în prezent, viitorul. Acesta este rolul școlii, menține echilibrul vieții, echilibrul uman, iar viața se dezvoltă armonios."


 

"Misiunea noastră este dezvoltarea unei comunități armonioase și sustenabile având în centru educația copiilor. Pornind de la nucleul școlii, să dezvoltăm un model de societate sănătoasă și conștientă ancorată în realitatea prezentului."


 

membru fondator și secretară

"Cu  studii tehnice în domeniul energeticii la bază, destinul  mi-a condus pașii spre o direcție unde am întâlnit oameni dornici să contribuie la schimbare prin cea mai eficienta cale - educația.

Întâlnirea cu pedagogia Waldorf a fost rodul muncii unui  grup de studiu al antroposofiei început în anul 2009 și coordonat de prof. Sebastian Stănculescu prin organizarea cursurilor  de autocunoaştere, dezvoltare personală și artă socială. Ca membru fondator al Asociației Rudolf Steiner Brașov, alături de colegii mei, am contribuit la înființarea Școlii Primare Libere Waldorf Sophia unde în calitate de secretar lucrez în prezent."

edith nagy

mădălina săcuiu

manager

A absolvit Facultatea de Științe Economice și Administrarea Afacerilor, specializarea Marketing cât și masterul Politici și strategii de marketing din cadrul Universității Transilvania Brașov. De asemenea în cadrul aceleași universități, a urmat modulul Psihopedagogic realizat în Departamentului de pregătire a personalului didactic parte a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației.

 "Pe parcursul anilor am avut ocazia să susțin ore în instituții de învățământ tradiționale iar experiența m-a făcut să regândesc întregul proces de educație. Deși până în acest moment nu am urmat cariera de profesor am căutat mereu un mediu mai bun în care să dezvolt alături de oameni de toate vârstele creativitatea, entuziasmul pentru muncă cât și empatia față de cei din jurul nostru.  Împreună cu echipa Școlii Primare Libere Waldorf Sophia mă asigur zi de zi de buna desfășurare a activităților din școală, cât și de creșterea și dezvoltarea acestui proiect."

 

tehnician

 

"Sunt un susținător al proiectului Școlii Primare Libere Waldorf Sophia încă de la începuturi dar cu adevărat particip la dezvoltarea ei din momentul în care m-am alăturat echipei școlii în calitate de tehnician. Consider că este un privilegiu să-mi desfășor activitatea zilnică în preajma copiilor.

Sunt inspirat și motivat de sinceritatea și inocența lor."

tibor nagy