Meniu

Meniul săptămânii 29 ianuarie – 02 februarie

LUNI

Mic dejun:

      Pâine de secara cu unt și miere, miez de nucă

      Ceai de plante 200ml


Gustare:

      Fructe


Prânz:

     Ciorba de legume a la grec 200gr

     Orez sârbesc cu broccoli la cuptor 120gr/80gr

     Murături asortate 50gr


Gustare:

      Fructe

MARȚI

Mic dejun:

Pâine de secara și orz cu pastă de năut, castraveți

Ceai de plante 200ml


Gustare:

Fructe


Prânz:

     Ciorbă de fasole galbenă păstai 200gr

     Cartofi la cuptor cu verdeață și friptura de curcan 120gr/80 gr

     Veg: Cartofi la cuptor cu verdeață și sote de legume 120gr/80 gr

     Salată de sfeclă roșie 50gr


Gustare:

     Fructe         

MIERCURI

Mic dejun:

    Terci cu mei și lapte de migdale, merișoare, pudra carob

    Ceai de plante 200ml


Gustare:       

Fructe   


Prânz:

    Supă cremă de legume și crutoane 200gr/20gr

    Paste cu brânză la cuptor 200gr


Gustare:

    Mere coapte

JOI

Mic dejun:

    Pâine de secara cu cremă de brânză, ardei

    Ceai de plante


Gustare:

    Salată de fructe 250gr (grădiniță)

    Fructe(școală)


Prânz:

    Borș de legume și zarzavaturi 200gr

    Mazăre cu piept de curcan 120gr/80gr

    Veg :Mazăre cu dovlecei pane la cuptor 120gr/80gr


Gustare:

    Fructe

VINERI

Mic dejun:

  Lapte de cocos cu fulgi de ovăz ,stafide și goji

  Ceai de plante 200ml


Gustare:

   Salată de fructe 250gr (grădiniță)

    Fructe(școală)


Prânz:

   Supă de legume cu fidea 200gr

   Cartofi gratinați 200gr

  Veg:Cartofi la cuptor cu ratatouille de legume 120gr/80gr


Gustare:

   Fructe

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *