Blog

Donează 2 % din impozitul pe venit pentru Școala Primară Liberă Waldrof Sophia Brașov

Dragi prieteni,

După cum sțiți Școala Primară Liberă Waldorf Sophia, unica școală de pedagogie alternativă autorizată de Ministerul Educației Naționale din Brașov, este un model de intreprindere socială formată din susținători ai pedagogiei Waldorf, dascăli, părinți și voluntari ce are ca scop maximizarea impactului social în comunitate prin educarea generațiilor viitoare. Drept urmare apelăm la orice formă de ajutor și de sponsorizare pe care putem să o obținem pentru susținerea școlii noastre.

Campania de sponsorizare prin direcționarea a 2 % din impozitul pe venit către școala noastră a început și are ca termen limită luna mai 2018.

Dacă vă doriți să ne ajutăți să susținem pedagogia Waldorf în școala noastră găsiți atașat formularul D230 Școala Waldorf Sophia Brașov 2017 pe care trebuie să îl completați doar cu nume, prenume și CNP-ul în partea de sus a pagini. De asemenea găsiți la secretariatul școlii noastre acest formular listat.

Ne-ar ajuta mult și este rugămintea noastră către voi să distribuiți acest mesaj spre cunoștințele voastre. Orice donație ne ajută!

Mulțumim anticipat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *